ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο ήρωας του 2004 έρχεται για τον Αλεξαντρόφ” αποκαλύπτουν οι Βούλγαροι (photo)

Ταξίδι στη Σόφια ετοιμάζεται ο Άγγελος Χαριστέας με στόχο την απόκτηση του 22χρονου ακραίου επιθετικού Ντένισλαβ Αλεξαντρόφ, ο οποίος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ 1948.  

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αλεξαντρόφ αποκάλυψε η ιστοσελίδα «sportal.bg». “Ο ήρωας από τον τελικό του Euro 2004 έρχεται στη Σόφια” αναφέρει χαρακτηριστικά με φωτογραφία του Χαριστέα από τον τελικό της Πορτογαλίας, συμπληρώνοντας ότι ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ετοιμάζει ταξίδι στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ την προοπτική απόκτησης του 22χρονου επιθετικού.

Ο νεαρός παίκτης βρίσκεται στο ραντάρ του Άρη, ο Άγγελος Χαριστέας έκανε μια πρώτη συζήτηση για την απόκτησή του και το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλεξαντρόφ γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Λουντογκόρετς, ως επί των πλείστον αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του βουλγαρικού συλλόγου, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στην ΤΣΣΚΑ 1948 όπου σε 27 αγώνες έχει δέκα γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας (δεύτερη στην εφετινή σεζόν, διεκδικεί την άνοδό της).

To Top