Ο Αγκουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία σε ζωντανή μετάδοση και το κοινό του «πάγωσε» (video)

Καρδιακή αρρυθμία στο stream που πραγματοποιούσε στο Twitch ένιωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο! 

Ο σπουδαίος Αργεντίνος επιθετικός που να θυμίσουμε είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω καρδιακού προβλήματος λίγους μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, το Νοέμβριο του 2021, έκανε stream όπως συνηθίζει με τον Ισπανό, Ιμπάι Λανός. 

Ενώ δεν είχε παραπονεθεί για κάτι μέχρι εκείνο το σημείο, σταμάτησε να μιλάει και άγγιξε το στήθος του, νιώθοντας μια μικρή αρρυθμία. «Τι συμβαίνει;» ρώτησε ο Ιμπάι τον Κουν, ο οποίος πήρε το κινητό του για να ελέγξει σε μια σχετική εφαρμογή εάν το τσιπ που έχει στο σώμα του έδωσε κατάσταση σχετικά με αρρυθμία. 

«Νομίζω ότι έπαθα μια μίνι αρρυθμία», απάντησε ο Αγκουέρο αφού έμεινε σιωπηλός. «Αυτή τη στιγμή;», ρώτησε ο Ισπανός, ο οποίος δεν κατάλαβε τι συνέβαινε. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ήλεγξε τους παλμούς του με τα δάχτυλά του στο λαιμό, ενώ ο Ιμπάιτον ρώτησε: «Θες να δούμε γιατρό;». 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σκηνικό αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους θεατές και θαυμαστές του Κουν Αγκουέρο, κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις στα σχόλια για το αν νιώθει καλύτερα. 

🚨🚨El ‘Kun’ #Agüero 🇦🇷 sufrió una mini-arritmia cardíaca durante una transmisión en directo con el famoso streamer, #Ibai Llanos. 😢😭🚨🚨 pic.twitter.com/GJEBKoxie2

— Radio Huancavilca 830AM (@RadioHuancavilk) March 30, 2023

To Top