ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο ΑΣ Άρης στο πλευρό του Καρυπίδη: “Με λάθος σύλλογο τα έβαλαν, όλη η οικογένεια στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ”

Ο ΑΣ Άρης με ανακοίνωσή του υπογράμμισε ρητά την πλήρη στήριξη προς το πρόσωπο του Θόδωρου Καρυπίδη μετά τις απειλές για τη ζωή του που κατήγγειλε, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιοι ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης με λάθος σύλλογο έμπλεξαν!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και όλη η οικογένεια του συλλόγου τάσσονται στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της ΠΑΕ δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον ο ΑΡΗΣ ενοχλεί. Ενοχλεί επειδή σκαρφάλωσε (και θα συνεχίσει να σκαρφαλώνει) σε ύψη που πολλοί δεν περίμεναν. Ο πόλεμος λάσπης που ξεκίνησε συντονισμένα, αλλά και οι πρωτοφανείς απειλές κατά της ζωής του κ. Καρυπίδη, βρίσκουν σύσσωμο τον ΑΡΗ ενωμένο σαν μία γροθιά. Και όταν συμβαίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να τον λυγίσει.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας όλων των τμημάτων του συλλόγου, είναι στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ και θα σταθεί αρωγός σε κάθε κίνησή που θα αποφασίσει να κάνει, μετά από τις αποκαλύψεις – σοκ στις οποίες προχώρησε. Στέλνουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι θα βλάψουν τον ΑΡΗ και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς του, ότι με λάθος σύλλογο τα έβαλαν…”.

To Top