Ο Ατρόμητος θα επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου στους φιλάθλους, αν δεν γίνει ο αγώνας με την ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος γνωστοποίησε πως θα επιστραφεί το αντίτιμο των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην περίπτωση που δεν διεξαχθεί.

Ο αγώνας Ατρόμητος – ΑΕΚ δεν διεξήχθη την Κυριακή (5/2) που ήταν καθορισμένο, αφού η Ένωση διαμαρτύθηκε για το ύψος των δοκαριών και διαπιστώθηκε πως η μία εστία είναι τρία εκατοστά πιο κοντή κι η άλλη πέντε.

Με ανακοίνωση την Τρίτη (7/2), η ομάδα του Περιστερίου γνωστοποίησε πως θα επιστραφούν τα χρήματα των εισιτηρίων στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας,

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου:

“Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Σε περίπτωση που τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα αποφασίσουν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, τότε θα ισχύσουν κανονικά τα ίδια εισιτήρια με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι έχουν διατηρήσει στην κατοχή τους το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

2) Εφόσον, σε αντίθετη περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τότε οι κάτοχοι θα λάβουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο πλήρωσαν, πάντα όμως με την επίδειξη του αποκόμματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα επανέλθει με περαιτέρω διευκρινήσεις μετά τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών αθλητικών οργάνων”.

To Top