ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην Ολλανδία: «Ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται από σήμερα στην Ολλανδία και μίλησε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει με τον Άρη, την ένταξή του στην προετοιμασία και τις φιλοδοξίες του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Για την παραμονή του στον Άρη: «Είμαι χαρούμενο που παρέμεινα. Εύχομαι και ελπίζω να καταφέρουμε τα ίδια και ακόμα καλύτερα πράγματα από ότι κάναμε την περσινή σεζόν».

Για το ότι υπέγραψε για δύο χρόνια: «Πάντα ήταν ο Άρης στο μυαλό μου και ήθελα να είμαι εδώ. Θεωρώ πως είναι μια σοβαρή διαφορά το εξάμηνο που ήμουν πέρσι σε σχέση με τα δύο χρόνια που υπέγραψα. Θα νιώσω περισσότερο καλά, θα είμαι πιο δεμένος με την ομάδα και περιμένουμε όλοι μαζί να τα πάμε ακόμα πιο καλά».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση: «Είπαμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια καλή πορεία. Θέλουμε να προκριθούμε με τη Λεμεσό και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Κοιτάμε πρώτα αυτό το ματς, μετά το επόμενο στην Κύπρο και θα είναι ιδιαίτερο να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Για όσα είπε για εκείνον ο κόουτς: «Συμφωνώ. Θέλω να νιώσω λίγο πιο κοντά στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο να αποδείξω και να δείξω περισσότερα πράγματα. Περίμενα πέρσι να αγωνιστώ λίγο περισσότερο, να έπαιζα περισσότερο ως βασικός ή να μην έβγαινα τόσο συχνά αλλαγή. Τα παιδιά ήταν πιο έτοιμα από εμένα και τα πήγαν εξαιρετικά. Είχα αρκετό χρόνο πέρσι και περιμένω να συμβεί κάτι ανάλογο φέτος».

Για το αν νιώθει έτοιμος να γίνει ηγέτης: «Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να συμβεί και αυτό».

Για Εθνική: «Είναι μια ευκαιρία να φορέσω και τη φανέλα της Εθνικής. Μακάρι μέσα από τις εμφανίσεις μου να τα καταφέρω».

To Top