ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκάλης για το ντεμπούτο του με τον Άρη: “Πολλοί άνθρωποι είχαν αμφιβολίες για μένα” (video)

Ο Νίκος Γκάλης περιέγραψε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, τόνισε πως πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αμφιβολίες για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε στα προφητικά λόγια του Ανέστη Πεταλίδη.

Σαν σήμερα (2/12) το 1979 ο Νίκος Γκάλης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Ήταν σ’ έναν αγώνα απέναντι στον Ηρακλή, όπου οι κίτρινοι επικράτησαν 79-78. Ο Gangster αγωνιζόταν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Άρη, με διαφορετικός κανονισμούς, με το άγχος του να είναι μεγάλο.

“Ο πρώτος αγώνας ήταν απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή, νομίζω ότι σκόραρα 30 πόντους αλλά ήταν ένας αγώνας, μετά τον οποίο πολλοί άνθρωποι είχαν αμφιβολίες για μένα.

Όταν σούταρα η μπάλα στριφογύριζε στο καλάθι κι έβγαινε έξω. Δεν είχα καλό ποσοστό ευστοχίας σε αυτό τον αγώνα. Πολλοί λοιπόν είπαν, ‘τι είναι αυτός, πως παίζει έτσι, αυτός είναι που μας λέγατε, ο Νίκος Γκάλης;’

Τότε λοιπόν, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, ο Ανέστης Πεταλίδης είπε, ‘προσέξτε καλά που φτύνετε, γιατί εκεί θα γλείφετε από την επόμενη φορά!’ ανέφερε συγκεκριμένα, με τα λόγια του τότε γενικού αρχηγού του Άρη να αποδεικνύονται προφητικά.

@nickgalis.com #nickgalis #nickgalis🏀 #nickgalishall #nickgalisworld #basket #basketball #legend @HellenicBasketballFederation ♬ Epic Inspiration – DM Production

To Top