Ο Γουάιτ για τον Πρίφτη και τον Άρη: «Είχαμε μια καλή σεζόν τότε»

Με κάτι παραπάνω από κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Πρίφτη μίλησε ο Οκάρο Γουάιτ.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Αμερικανός φόργουορντ εξύμνησε τη νοοτροπία και την εργατικότητα του Έλληνα τεχνικού με τον οποίο συνεργάζονται τώρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν μαζί και στον Άρη τη σεζόν 2015-16.

Για την πρώτη του σεζόν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη στον Άρη: «Από την πρώτη μέρα δουλέψαμε σκληρά. Είχαμε μια καλή σεζόν, πραγματικά καλή σεζόν. Ήταν σπουδαίος εκείνη τη χρονιά ο κόουτς».

Για τον κόουτς Πρίφτη: «Του αρέσει η τακτική. Μελετάει κάτι, το αναλύει και φτιάχνει το πλάνο του. Αναλύει το πλάνο του για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο ή να έχουμε μια ευκαιρία να τον κερδίσουμε. Μου αρέσει αυτό σε εκείνον. Μελετάει το παιχνίδι και σκέφτεται πολύ.

Αυτό που λέει, αυτό ισχύει. Μου λέει ένα πράγμα και τον εμπιστεύομαι, ξέρω πως ισχύει αυτό το ένα πράγμα. Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του. Δίνει το καλό παράδειγμα με την εργατικότητά του και πιστεύει πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να φτάσεις εκεί που θες. Έτσι είναι η ζωή».

Για την εργατικότητα του Έλληνα προπονητή: «Ξέρω τι θα κάνει στην ομάδα. Ξέρω ότι θα δουλέψει σκληρά για να παρατάξει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύνολο πάνω στο παρκέ. Πρέπει να κάνω το ίδιο. Όχι μόνο στις προπονήσεις. Πρέπει να δουλεύω ατομικά και εκτός προπονήσεων».

To Top