Ο Γουλιέλμος ετοιμάζει τις επόμενες (διοικητικές) κινήσεις του

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Γουλιέλμος με γραπτή δήλωσή του “εμφανίστηκε” ενώπιον της οικογένειας του Άρη, δηλώνοντας πως μιλάει ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Πλέον προχωράει και στις επόμενες κινήσεις του διοικητικής φύσης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Εννοείται ότι αυτό που θέλει όλος ο κόσμος του Άρη είναι να ακούσει από τον κ. Γουλιέλμο όλα όσα έγιναν και γίνονται στο τμήμα μπάσκετ. Από την διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών από τον Νίκο Λάσκαρη, η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, μέχρι το πλάνο που έχει στο μυαλό του για το πώς θα πορευτούν οι κίτρινοι με τόσα πολλά μέτωπα ανοικτά.

Προς το παρόν ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα προχωρήσει στην αναδιάρθωση της διοίκησης, τοποθετώντας δικούς του ανθρώπους σε καίρια σημεία και θα συνεχίσει να διοικεί, κάτι που τους τελευταίους μήνες δεν συνέβαινε από τη διοίκηση Λάσκαρη.

Δεσμεύτηκε δημόσια – μέσω της γραπτής δήλωσής του – ότι θα δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις για όλα και αυτό θα συμβεί όταν ολοκληρωθεί η σεζόν στη Stoiximan.gr Basket League και ο Άρης οριστικά αποφύγει τις περιπέτειες.

To Top