Ο δήμος Σπλιτ σώζει την Γιουγκοπλάστικα! Τα βλέπει αυτά ο Γιάννης Μπουτάρης; (video)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης… ονειρεύεται μια ομάδα στην πόλη σε κάθε άθλημα, προκαλώντας πρωτίστως απορίες και εν συνεχεία αντιδράσεις! Την ίδια ώρα ο δήμος Σπλιτ ανακοίνωσε πως γίνεται… μεγαλομέτοχο της ΚΚ Σπλιτ (πρώην Γιουγκοπλάστικα), αναλαμβάνοντας μάλιστα να καλύψει τα χρέη ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Προφανώς και ο δήμος του Σπλιτ και αυτοί που πήραν την συγκεκριμένη απόφαση αναγνωρίζουν στην ομάδα της πόλης όχι μόνο την ένδοξη ιστορία που έχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και το ότι αποτελεί ένα από τα βασικά εξαγώγιμα προϊόντα της και φροντίζουν να το στηρίξουν και όχι να το… δώσουν ένα τελειωτικό χτύπημα.

Θα πρέπει να μην ξεχνάει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ότι αυτή η πόλη υπήρξε πρωτεύουσα της Ελλάδας μόνο στην περίοδο της χρυσής εποχής του Άρη, της “Αυτοκρατορίας” εκείνης της ομάδας, όταν τα ηνία του μπάσκετ ήταν εδώ. Ένα παραπάνω, γιατί και ο ίδιος συμμετείχε σε εκείνη την προσπάθεια…

Ο Άρης και δη το μπασκετικό του τμήμα αποτελεί χρόνια τώρα, ακόμα και προσφάτως το καλύτερο αθλητικό εξαγώγιμο προϊόν με συμμετοχές σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου.

Δεν ζητάει κανείς να κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης ότι και του Σπλιτ, αλλά τουλάχιστον ας βρουν τρόπους όλοι όσοι βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια του δήμου και φυσικά ο δήμαρχος τρόπους για να βοηθήσουν αντί να κάνουν… διαλυτικές δηλώσεις.

Δείτε το Νίκο Γκάλη να σκοράρει 38 πόντους κόντρα στην Γιουγκοπλάστικα:

To Top