Ο διευθύνων σύμβουλος της Stoiximan.gr και η φανέλα του Άρη (photo)

Στα επόμενα στρατηγικά πλάνα επέκτασης της Stoiximan στις διεθνείς αγορές και το παράδοξο στην αγορά του online στοιχήματος στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Δασκαλάκης. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Δασκαλάκης, αναφέρθηκε στα επόμενα στρατηγικά πλάνα επέκτασης της εταιρείας στις διεθνείς αγορές, σημειώνοντας την ίδια στιγμή το παράδοξο που έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του online στοιχήματος στην Ελλάδα. Ξεχωριστή… λεπτομέρεια η φωτογραφία του με φόντο την φανέλα του Άρη σε περίοπτη θέση μαζί με εκείνες άλλων ομάδων που προβάλλουν την εταιρία.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε για την είσοδο της εταιρείας στην αγορά της Γερμανίας, « Η είσοδος της Betano, του διεθνούς brand της Stoiximan, στη γερμανική αγορά είναι μια σημαντική πρόκληση για ολόκληρο τον οργανισμό μας. Η Γερμανία είναι μια μεγάλη, πολλά υποσχόμενη και ταυτόχρονα δύσκολη αγορά, με έντονο ανταγωνισμό. Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός είναι μακροπρόθεσμος και θεωρώ πως με υπομονή και επιμονή θα κατορθώσουμε σταδιακά να κερδίσουμε μια σημαντική θέση και στη γερμανική αγορά.»

Παράλληλα με την Γερμανία, ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, έκανε ειδική αναφορά στο πλάνο εξωστρέφειας και διεθνοποίησης της εταιρείας ως έναν από τους κεντρικούς στόχους της, αναφερόμενος στο όραμά της. «Από το 2016 λειτουργούμε με επιτυχία στη Ρουμανία και στην Κύπρο, κατέχοντας πλέον μεγάλα μερίδια αγοράς και στις δύο αυτές χώρες. Το 2018 σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου σκέλους του στρατηγικού πλάνου επέκτασής μας στο εξωτερικό, καθώς στις αρχές Ιουνίου λανσάραμε το προϊόν μας στη Γερμανία, ενώ το φθινόπωρο ετοιμάζουμε την είσοδό μας στην αγορά της Πορτογαλίας.».

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Δασκαλάκης βραβεύει τον Λευτέρη Πετρούνια στα βραβεία ΠΣΑΤ 2017

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο ίδιος, εξετάζοντας την προοδευτική είσοδο της εταιρείας σε ξένες ανταγωνιστικές αγορές, εχέγγυο για την επιτυχή διείσδυσή της αποτελεί η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα στην χώρα μας, και στην οποία έχει εδραιωθεί χάρη στο εξαιρετικά ικανό και ταλαντούχο ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «αγκάθι» της οριστικοποίησης της κανονιστικής ρύθμισης για τον online στοιχηματισμό, που από ότι φαίνεται συνεχίζει να καθυστερεί παρά τις διαβεβαιώσεις κατ’ εξαγγελιών τόσο της κυβέρνησης όσο και την αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για την καθυστέρηση αλλά και την αναγκαιότητα της τελικής ρύθμισης σημείωσε « Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, έχουν ρητά εκφράσει τη βούλησή τους για οριστική ρύθμιση της αγοράς. Οι εταιρείες του κλάδου επιζητούν και αυτές τη δημιουργία ενός τελικού πλαισίου. Πρέπει να γίνει κοινά αντιληπτό, ότι η αγορά των τυχερών παιγνίων δημιουργεί και θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα, άμεσα έσοδα για τα δημόσια ταμεία καθώς και θέσεις εργασίας.»

Ο Ceo της Stoiximan Γιώργος Δασκαλάκης με τον Κώστα Γιαννόπουλο, πρόεδρο του ιδρύματος “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ακόμη, διευκρίνισε ότι η παρούσα συνθήκη, υποχρεώνει τις εταιρείες online στοιχηματισμού να διατηρούν την έδρα τους σε άλλη χώρα της ΕΕ κατέχοντας την άδεια διεξαγωγής παιγνίων σε αυτή, ώστε να μπορούν να λειτουργούν νόμιμα. Υπό αυτό το πρίσμα, ο ίδιος σχολίασε «Οι 24 εταιρείες είναι υποχρεωμένες από το μεταβατικό καθεστώς να έχουν έδρα σε άλλη χώρα της ΕΕ και να κατέχουν άδεια διεξαγωγής παιγνίων σε αυτή. Αλλιώς δεν μπορούν να λειτουργούν νόμιμα. Κοινώς και να θέλουν, δεν μπορούν να έχουν έδρα την Ελλάδα! Και αυτό είναι κάτι που μόνο ένα νέο ρυθμιστικό πλαίσιο μπορεί να αντιμετωπίσει. Ευελπιστώ λοιπόν, ότι θα υπάρξει σύντομα μια θετική εξέλιξη συνολικά.»

To Top