Ο Ζησιόπουλος του Άρη στο νέο δ.σ. της ομοσπονδίας άρσης βαρών

Ο Θανάσης Ζησιόπουλος, έφορος του τμήματος άρσης βαρών του Άρη εκλέχθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας του αθλήματος.

Η ενημέρωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα έχει τον εκπρόσωπό του στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Ο έφορος του τμήματος Άρσης Βαρών του συλλόγου μας, Θανάσης Ζησιόπουλος, εξελέγη στο νέο δ.σ. της Ε.Ο.Α.Β., μετά την εκλογική διαδικασία η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 27/3. Στην πρώτη του υποψηφιότητα, με την παράταξη του νέου προέδρου της Ομοσπονδίας, Τάσου Λάγκα και υπό την υποστήριξη του νέου προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Πύρρου Δήμα, ο Θανάσης Ζησιόπουλος αναδείχτηκε τρίτος σε ψήφους, συγκεντρώνοντας 16, εκ των 38 αδειοδοτημένων σωματείων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει το στέλεχός του για την εκλογή του, γνωρίζοντας ότι με την αγάπη και τις ιδέες του για το άθλημα που χάρισε πολλές επιτυχίες στη χώρα μας, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Παράλληλα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τον απερχόμενο πρόεδρο της Ε.Ο.Α.Β., Πύρρο Δήμα για την ανάδειξή του σε πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής”.

To Top