Ο Ζιρού αποκάλυψε ότι μικρός υποστήριζε τη Μαρσέιγ

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός Ολιβιέ Ζιρού ερωτηθείς για το αν τον προσέγγισε ποτέ η Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε αρνητικά και αποκάλυψε ότι υποστήριζε μικρός μια ομάδα «πιο νότια».

Ο πολύπειρος επιθετικός που ερωτήθηκε αν οι Παριζιάνοι τον προσέγγισαν στο παρελθόν τόνισε πως: «Μου έχουν κάνει ξανά αυτή την ερώτηση για ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πολύ περήφανος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε μεγάλους συλλόγους. Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Premier League, ειδικά με τους Γάλλους που είχε η Άρσεναλ. Ήταν ευλογία να παίξω εκεί και μετά στην Τσέλσι. Ως έφηβος, στο εξωτερικό ήμουν οπαδός της μεγάλης Μίλαν και είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της. Για μένα ήταν γραμμένο.

Χαίρομαι που έπαιξα σε αυτές τις ομάδες κι εκπροσωπώ η μεγάλη Μίλαν που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα, ώστε αυτός ο σύλλογος να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής σκηνής και να παίξει πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σε ό,τι αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν υπήρξε ποτέ η ευκαιρία να υπογράψω μαζί της. Είναι ένας πολύ μεγάλος γαλλικός σύλλογος, όπως ένας άλλος λίγο πιο νότια, που υποστήριζα όταν ήμουν μικρός (γέλια). Γεννήθηκα το 1986, οπότε πολλοί από τη γενιά μου υποστηρίζουν αυτόν τον σύλλογο που βρίσκεται λίγο πιο νότια».


To Top