“Ο Κόμπι δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, δεν ήταν ο πιο ταλαντούχος, αλλά…”

Ο πρώην γυμναστής των Λέικερς έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσω της οποίας σχολίασε πως ο Κόμπι Μπράιαντ δεν ήταν ο πιο ταλαντούχος παίκτης που υπήρξε εκείνη την περίοδο!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Γκάρι Βίτι ήταν για πολλά χρόνια ο πρώτος γυμναστής των Λέικερς. Συνυπήρξε με τον Κόμπι Μπράιαντ, στις ένδοξες ημέρες της ομάδας, δουλεύοντας καθημερινά με τον απόλυτο αστέρα της ομάδας του Λος Άντζελες.

Η καθημερινή τριβή με τον Κόμπι κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις δηλώσεις του Βίτι, ο οποίος μιλάει με φοβερές ατάκες για το ταλέντο και τις σωματικές ικανότητες του θρύλου του ΝΒΑ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν ο πιο ταλαντούχος παίκτης και δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο σε αυτόν!

”Είχε ταλέντο, αλλά τί θα γίνει αν σας πω ότι δεν ήταν ο πιο ταλαντούχος παίκτης εκεί; Σας λέω, τους είχα όλους, δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο στον Κόμπι” ανέφερε σχετικά ο Βίτι, εξηγώντας:

“Είχε μεγάλο μέγεθος στο σώμα, αλλά όχι το μεγαλύτερο. Ήταν γρήγορος, αλλά όχι ο πιο γρήγορος. Ήταν δυνατός, αλλά όχι ο πιο δυνατός. Θέλω να πω ότι υπήρχαν παίκτες με μεγαλύτερο ταλέντο, επομένως τί ήταν αυτό που τον έκανε να έχει πέντε πρωταθλήματα και οι πιο ταλαντούχοι από αυτόν κανένα;

Ήταν σκληρός, σε σημείο που δεν δεχόταν το όχι και το δεν μπορώ. Τα είχε βγάλει από το λεξιλόγιό του και πίστευε ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα. Ο Κόμπι με έμαθε ότι το ταλέντο είναι το πιο υπερεκτιμημένο πράγμα στη ζωή. Το θέμα είναι το τί θα κάνεις με αυτό. Πολλά πράγματα τον κάνουν ιδιαίτερο. Η σκληρή δουλειά, η έξυπνη δουλειά, το ταλέντο και το τί έκανε με εφόδιο όλα αυτά”.

To Top