ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης στο ΑΣΕΑΔ, παρενέβησαν υπέρ του Παναθηναϊκός και Προμηθέας

Ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε σήμερα στο ΑΣΕΑΔ και εξήγησε τους λόγους που προσέφυγε εκεί κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή να τον τιμωρήσει με εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα. Υπέρ του παρενέβησαν ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας Πατρών!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr “ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Νίκο Λάσκαρη λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει μετά φετινό αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στο Nick Galis Hall. Σήμερα (9/2) εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ η έφεση που άσκησε ο ισχυρός άνδρας του Άρη και στη διάρκεια της διαδικασία έκανε νομική παρέμβαση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην παρέμβασή τους, οι «πράσινοι» ζήτησαν την αθώωση του Νίκου Λάσκαρη τονίζοντας ότι οι δηλώσεις έγιναν εν βρασμώ ψυχής, ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ο πρότερος παραγοντικός του βίος, καθώς επίσης και πως δεν θα πρέπει να στερηθεί από τον ιδιοκτήτη του Άρη να δει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την προσπάθεια της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός αιτιολόγησε την παρέμβασή του στο γεγονός ότι οι δηλώσεις του κ. Λάσκαρη έγιναν μετά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Η ενέργεια του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε τόσο τα όργανα του ΑΣΕΑΔ όσο βέβαια και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης.

Μάλιστα, ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, σημείωσε ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις καθώς επίσης και ότι θα σεβαστεί την απόφαση του αρμόδιου δικαιοδοτικού οργάνου. Ζήτησε όμως να ληφθεί άμεσα απόφαση κι αν είναι δυνατόν πριν από τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (15/2) μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι και ο μεθαυριανός (11/2) αντίπαλος του Άρη, Προμηθέας Πατρών, είχε εκπρόσωπο στη διαδικασία με σκοπό επίσης να κάνει παρέμβαση υπέρ της αθώωσης του Νίκου Λάσκαρη. Τελικώς όμως η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν έγινε”.

To Top