Ο Λαπόρτα διώχνει τον Τσάβι από την Μπαρτσελόνα

Αλλαγή δεδομένων στο θέμα παραμονής του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Από το φύγε στο… μείνε και τώρα στο… φύγε.

Πως έχουν τα πράγματα: Ο Ισπανός προπονητής είχε δηλώσει αρχικά ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Καταλανών και την επόμενη σεζόν, αλλά τελικά πήρε πίσω αυτή την απόφασή του και προ ημερών σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζοάν Λαπόρτα είχε ανακοινώσει την παραμονή του.

Αλλά φαίνεται τώρα ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων καθώς ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις που έκανε ο Τσάβι πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αλμερία.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Τσάβι αναφέρθηκε στην κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου λέγοντας ότι με αυτό το δεδομένο θα είναι δύσκολη η ενίσχυση της ομάδας και κατ’ επέκταση αυτή δεν θα μπορέσει να είναι τόσο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Τα λόγια του προπονητή δεν άρεσαν καθόλου στον Λαπόρτα, ο οποίος τώρα δεν επιθυμεί την παραμονή του Τσάβι, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ραδιοφωνικό σταθμό RAC, ο πρόεδρος των Καταλανών έχει πάρει την απόφαση για την απομάκρυνση του σημερινού τεχνικού, τον οποίο θα αντικαταστήσει με τον Ράφα Μάρκες, ο οποίος δουλεύει στις ακαδημίες του συλλόγου.

To Top