ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς οκταπλασίασε την αξία της επένδυσής του στη Λίβερπουλ

Εκτοξεύθηκε στα 2.7 δις δολάρια η αξία της Λίβερπουλ, με το 2% του ΛεΜπρόν Τζέιμς να κοστίζει πλέον οκτώ φορές πάνω από το ποσό που είχε δώσει ο Βασιλιάς του ΝΒΑ το 2011.

Όταν το 2011 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφάσισε να επενδύσει στη Λίβερπουλ, αισθανόταν ότι το ποσό των 6.500.000 δολαρίων δεν κινδύνευε. Ένιωθε ότι οι Reds κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα γύριζαν στην ελίτ της Ευρώπης και δικαιώθηκε. Εννέα χρόνια μετά, ο Βασιλιάς του ΝΒΑ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς η αξία του ποσοστού του στην ιστορική αγγλική ομάδα έχει πλέον οκταπλασιαστεί!

Με την αξία της πρωταθλήτριας Αγγλίας να ξεπερνά πλέον τα 2.700.000.000 δολάρια, το 2% του Τζέιμς υπολογίζεται περίπου στα 54.000.000 δολάρια, οκτώ φορές πάνω από το ποσό που είχε επενδύσει όταν άρχισε να δίνει περισσότερη έμφαση στο κομμάτι των επιχειρήσεων. “Είναι σπουδαίο να βλέπεις έναν τόσο ιστορικό σύλλογο να βρίσκει το δρόμο για την κορυφή και να είσαι μέρος αυτής της πορείας. Ο ΛεΜπρόν το απολαμβάνει” είχε πει ο Μάβερικ Κάρτερ, ο συνεργάτης του Τζέιμς σε συνέντευξή του το 2018.

 

To Top