ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρμαρίδης και άλλοι πέντε του Άρη στο κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής Νέων

Ο Μαρμαρίδης και άλλοι πέντε του Άρη στο κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής Νέων! 

Στην απόφαση να υπάρξουν προπονήσεις για παίκτες της Εθνικής Νέων να μπει ένα τέλος στην πολύμηνη αποχή τους από την αγωνιστική δράση και δη από το Νοέμβριο όταν και σταμάτησε το πρωτάθλημα της Super League πήραν στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικής Νέων σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ αποφάσισε να συγκεντρωθούν σε Βορρά και Νότο οι παίκτες της Εθνικής Νέων ούτως ώστε να προπονηθούν ξανά μετά από αρκετό καιρό και να έχει μια εικόνα το τεχνικό τιμ για την κατάσταση τους πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ήδη μάλιστα έγινε γνωστό πως το κλιμάκιο του Βορρά θα προπονηθεί από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου ενώ έγιναν γνωστές και οι κλήσεις. Σε αυτές είναι οι Μαρμαρίδης, Μακρής, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Τσιπούρας, Κριμιτζάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Κατόπιν απόφασης του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, η Εθνική Ομάδα Νέων (Κ19) θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις σε δύο κλιμάκια, Βορρά και Νότου.

Παρακάτω οι κλήσεις που απηύθυνε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Νίκος Κεχαγιάς στους ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν 12-14/02.2021 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, το κλιμάκιο του Νότου θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των προπονήσεων του νότιου κλιμάκιου της Εθνικής Νέων, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Ο κ. Κωνσταντινίδης προχώρησε σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να διακοπεί η πολύμηνη αποχή των ποδοσφαιριστών από την Εθνική Κ19 και ο κ. Κεχαγιάς με τους συνεργάτες του να έχουν εικόνα για την κατάστασή τους, πριν την τελική επιλογή για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Οι παίκτες που κάλεσε ο κ. Κεχαγιάς για το βόρειο κλιμάκιο, είναι οι ακόλουθοι”:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Μπαλωμένος Κωνσταντίνος ΠΑΟΚ
Κοντογιάννης Ευάγγελος Παναιτωλικός
Μακρής Δημοσθένης Άρης
Αβεντισιάν Αβέντις ΠΑΟΚ
Λογαράς Παύλος Βόλος
Παναγιώτου Παναγιώτης ΠΑΟΚ
Ασλανίδης Κυριάκος Άρης
Σκιαδάς Βασίλειος Παναιτωλικός
Κουλιεράκης Κωνστατίνος ΠΑΟΚ
Μαρμαρίδης Χρήστος Άρης
Τσοπούρογλου Δημήτρης ΠΑΟΚ
Μιλτιάδης Δημήτρης ΑΕΛ
Κριμιτζάς Γεώργιος Άρης
Καραμπέρης Θωμάς ΠΑΟΚ
Ντούλιας Χαρίλαος Παναγρινιακός
Γροσδάνης Παύλος ΠΑΣ Γιάννενα
Στοίνοβιτς Νάσης ΑΕΛ
Κωνσταντέλιας Ιωάννης ΠΑΟΚ
Μπελεβώνης Χρήστος ΑΕ Καραϊσκάκη
Γροσδής Βασίλειος ΠΑΟΚ
Δασκαλάκης Χριστόφορος Άρης
Τσιπούρας Δημήτριος Άρης
Κοτόπουλος Νεκτάριος Ξάνθη
Κορτεζιάνι Βασίλειος ΠΑΟΚ

 

To Top