Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συμμετέχει ως… Πετγουάκης σε εργασιακό πρωτάθλημα στο Ρέθυμνο και προσφέρει θέαμα (video)

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι πλέον… Κρητικός και με τη βούλα. Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στο μπάσκετ «ρίζωσε» στα μέρη μας, αφού λατρεύει την Ελλάδα. 

Στα 37 του πλέον, ο άλλοτε παίκτης του Άρη του Ολυμπιακού, του Ρεθύμνου και του Ηλυσιακού, ζει μόνιμα στο Ρέθυμνο και εργάζεται ως προπονητής στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας. 

Και δεν ξεχνά την τέχνη του. Φέτος άρχισε να συμμετέχει και στο εργασιακό πρωτάθλημα του Ρεθύμνου με το όνομα «Πετγουάκης» στη φανέλα. Μάλιστα στον αγώνα της ομάδας του, Klados Tours, απέναντι στην ομάδα Koumoi BC, πανηγύρισε τη νίκη με 78-60 έχοντας ο ίδιος 13 πόντους. 

Παράλληλα πρόσφερε και το highlight του αγώνα με μια εντυπωσιακή τάπα στη μια πλευρά του παρκέ και ένα alley oop κάρφωμα αμέσως μετά. 

Ο Πέτγουεϊ υπήρξε ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος τα προηγούμενα χρόνια. Το 2013 είχε κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game που είχε γίνει στο Ρέθυμνο κλέβοντας την παράσταση συν τοις άλλοις επειδή ερμήνευσε «Φωτιά με Φωτιά» από Πάνο Κιάμο. 

To Top