Ο Νίκος Γκάλης επιστρέφει στις… ρίζες του με δύο τουρνουά 3-on-3

Δύο μεγάλα τουρνουά 3-on-3, στη Ρόδο και την Κω, θα δώσουν στον Νίκο Γκάλη την ευκαιρία να γυρίσει στις ρίζες του και στον κόσμο να θυμηθεί τον κορυφαίο στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Το Galis Basketball 3-on-3 περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά τουρνουά μπάσκετ 3-on-3, τα οποία θα διεξαχθούν στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019 και στην Κω από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πολλές δράσεις εντός κι εκτός γηπέδου.

Το τουρνουά 3-on-3 στη Ρόδο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο (20-23/6) στην πλατεία Δημαρχείου και στην Κω τον Σεπτέμβριο (19-22/9) στην πλατεία Ελευθερίας με τηλεοπτική κάλυψη της τελευταίας ημέρας των αγώνων.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν VIP παιχνίδια με συμμετοχή σπουδαίων καλεσμένων στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο μπροστά στην πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο. Αντίστοιχα, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει και στους τελικούς της Κω την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2010. Δηλώστε συμμετοχή στο Galis Basketball 3-on-3 συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ΕΔΩ.

Διοργανωτές των τουρνουά είναι η Galis Basketball Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτές ο Δήμος Ρόδου κι ο Δήμος Κω.

To Top