ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο «Νικ» επιστρέφει στο μπάσκετ! «Ναι» του Γκάλη σε Φασούλα για τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ!  

Μετά την γνωστοποίηση της πρότασης του Παναγιώτη Φασούλα στον Νίκο Γκάλη να αναλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ, ο «Νικ» την  αποδέχθηκε και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στο μπάσκετ από άλλο πόστο αυτή τη φορά!

Ο Παναγιώτης Φασούλας με δήλωση του αποκάλυψε την πρόταση που έκανε στον Νίκο Γκάλη για το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου της ΕΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Νίκου Γκάλη: «Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα.

Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου.

Γι’ αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

To Top