ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντελόρτε μίλησε για Άρη και έβγαλε παράπονο που δεν πρόλαβε τον Κούπερ!

Ο Αλεχάντρο Ντελόρτε αγωνίστηκε μόλις ένα εξάμηνο στον Άρη δίχως να καταφέρει να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και όλοι προσδοκούσαν. Ο ίδιος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στους κίτρινους και έβγαλε… παράπονο που δεν πρόλαβε τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Αργεντινός επιθετικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Nueva τόνισε για τον Άρη: “Είναι η τέταρτη πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα. Εκεί υπέγραψα το πιο σημαντικό συμβόλαιο της καριέρας μου, για δύο χρόνια και με πολλά χειροκροτήματα. Ήταν διετές το συμβόλαιο, αλλά μετά από έξι μήνες δεν άντεξα άλλο και αποφάσισα να το λύσω. Δεν είχα συμμετοχές και εκείνη τη περίοδο είχα προτεραιότητα να παίζω και να νιώθω χρήσιμος. Ήταν ένα λάθος, γιατί δεν κέρδισα αυτά τα χρήματα πουθενά αλλού”.

Πρόσθεσε πως “όταν έφτασα στο αεροδρόμιο υπήρχαν 500 φίλαθλοι που με περίμεναν με πυρσούς και φωτοβολίδες! Είχαν τρομερό ενθουσιασμό για μένα, αλλά στην περίοδο της προετοιμασίας, στο πρώτο φιλικό σε ένα βουνό της Αυστρίας ένας αμυντικός έβαλε το δάκτυλό του στο μάτι μου και έπαθα σοβαρή ζημιά. Έχασα όλο το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από αυτό είχα χάσει το… τρένο, ήταν ενοχλητικό” και κατέληξε: “Έλυσα το συμβόλαιό μου και πολύ σύντομα αμέσως μετά απολύθηκε ο Ισπανός προπονητής. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέλαβε και με αυτόν θα μπορούσα να είχα παίξει, γιατί το σύστημά του πάντα περιελάμβανε έναν επιθετικό σαν εμένα. Κρίμα…”.

To Top