Ο Ουαγκέ ψάχνει ξανά ομάδα, δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό του στο Άρης-ΠΑΟΚ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά πλέον ο Μούσα Ουαγκέ, δύο χρόνια μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Άρης-ΠΑΟΚ, όταν βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός προσπάθησε και εν τέλει το κατάφερε, να σώσει την μπάλα πάνω στη γραμμή, για να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του, αλλά αυτή η κίνησή του, του κόστισε αρκετά, μιας και χρειάστηκε περισσότερο από έναν χρόνο, προκειμένου να επανέλθει στο 100%.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην κροατική ΗΝΚ Γκόριτσα, με την οποία κατέγραψε 13 συμμετοχές και μία ασίστ. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες έλυσε το συμβόλαιό του και ψάχνει νέα ομάδα.

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έκανε το «μπαμ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ενώ είχε σκοράρει και στην ισοπαλία (2-2) με την Ιαπωνία, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα», η οποία τον απέκτησε έναντι 5 εκατ. ευρώ από την Έπεν. Πλέον, η καριέρα του βρίσκεται σε πλήρη κάθοδο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πριν από δύο χρόνια.

To Top