ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Πάρντιου προανήγγειλε την… προσεκτική ενσωμάτωση του Ετέμπο

Ο Πίτερ Ετέμπο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη ενόψει της ΑΕΚ, μετρώντας μόλις λίγες ημέρες παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Άλαν Πάρντιου είδε έναν ποδοσφαιριστή σε συνθήκες φιλικού με την Κ19, ο οποίος έδειξε ότι ξέρει καλά τη θέση του αμυντικού χαφ, κινείται με άνεση στον χώρο του και έχει έλεγχο του πεδίου δράσης, προαναγγέλλοντας ότι μπορεί να εξελιχθεί άμεσα στον παίκτη που έλειπε στο χώρο του κέντρου από την κιτρινόμαυρη ομάδα. “Καθρέπτης” βέβαια είναι το γήπεδο και το χορτάρι…

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Νιγηριανός υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του επιβάλλει μια ξεχωριστή διαχείριση, με τον Άγγλο προπονητή να τσεκάρει περισσότερο μέχρι την Κυριακή, τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη σε ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι.

Ο Άγγλος τεχνικός κατέγραψε την προσεκτική αυτή ενσωμάτωση του Ετέμπο. «Είναι νωρίς ακόμη για τον Ετέμπο για να ξεκινήσει παιχνίδι. Αν μας δοθεί η ευκαιρία ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι απουσίες που έχουμε είναι σημαντικές αλλά δεν είναι δικαιολογίες. Πρέπει να καλύψουμε τα κενά», όπως είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

To Top