Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Τσάπρα από τον Λεβαδειακό

Στην απόκτηση του Τριαντάφυλλου Τσάπρα από τον Λεβαδειακό προχωρά ο Παναθηναϊκός, με τον 24χρονο δεξιοπόδαρο μπακ να εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε πέρσι.
Ο Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να αλλάξει την σύνθεση στα άκρα της άμυνάς του και μέσα στις αλλαγές ήταν η αντικατάσταση του Γιάννη Κώτσιρα με έναν νεαρότερο και εξελίξιμο μπακ, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Βαγιαννίδη θα συνθέσουν το δίδυμο των επιλογών του Ρουί Βιτόρια.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν στην μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Τσάπρα από τον Λεβαδειακό, με τον 24χρονο άσο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά την εξαιρετική περσινή του σεζόν, στην οποία έγραψε 31 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ.

Στον σύλλογο της Βοιωτίας αγωνίστηκε σε 131 ματς, έχοντας 12 γκολ και 17 ασίστ ενώ για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί κι άλλες μεγάλες ομάδες της Super League.

To Top