Ο Προμηθέας κινείται δικαστικά κατά του θεατή που κλώτσησε παίκτη του Άρη

«Πυρ και μανία» δηλώνουν στον Προμηθέα από την πρώτη στιγμή για τον θεατή ο οποίος με τη λήξη του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με τον Άρη κλώτσησε παίκτη των κιτρινόμαυρων που πανηγύριζαν τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι-οφ.

Όπως αναφέρει το matchnews.gr: “Η ΚΑΕ καταδίκασε άμεσα το συμβάν που δεν έχει προηγούμενο σε εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα, όχι μόνο στα χρόνια που δίνει συνεχόμενο παρών στην Basket League, αλλά ακόμα και στα τοπικά, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του συλλόγου. Παράλληλα, ήρθε και η «καμπάνα» από τον Αθλητικό Δικαστή με την τιμωρία της έδρας του Προμηθέα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Κι αυτό καθώς πλέον ο Προμηθέας θα προσδοκά στα «χατίρια» της κληρωτίδας έτσι ώστε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει να μην είναι με κάποιον από τους δύο «αιωνίους» προκειμένου να μην υπάρξει πολύ μεγάλη απώλεια εσόδων.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, η ζημιά ήδη έχει γίνει και είναι αρκετά μεγάλη, αφού από τα «καμώματα» του εν λόγω θεατή, αναγκαστικά όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι διαρκείας (και δεν είναι λίγοι) που δε φταίνε σε τίποτα θα χάσουν ένα εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας”.

Στη συνέχεια το σάιτ της Πάτρας αναφέρει: “Η ΚΑΕ Προμηθέας εκτός από την καταδίκη του συμβάντος έχει ενημερώσει παράλληλα ότι και η ίδια θα προχωρήσει όσο γίνεται την εν λόγω υπόθεση. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Match» είναι έτοιμη να τον οδηγήσει ενώπιον της αστικής δικαιοσύνης για διαφυγόντα κέρδη και όχι μόνο λόγω της απαράδεκτης ενέργειάς του.

Παρακολουθεί από πολύ κοντά τις ανάλογες έρευνες της αστυνομίας, αναμένει και την τελική ετυμηγορία της ΔΕΑΒ, στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιήσει στις δικές της νομικές ενέργειες φτάνοντας με τον εν λόγω φίλαθλο ενώπιον της αστικής δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.

Όπως μαθαίνει η «Match» στον Προμηθέα είναι έξαλλοι για έναν λόγο παραπάνω, καθώς ο «δράστης» δεν έχει κάνει έστω μια τηλεφωνική κλήση για να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη ενέργειά του. Όπως ελέχθη από κορυφαία διοικητική πηγή της ΚΑΕ, «η υπόθεση θα φθάσει στα άκρα, κανείς δεν μπορεί να αμαυρώνει ότι έχουμε χτίσει με κόπο και ιδρώτα από την πρώτη στιγμή που λειτουργεί ο Προμηθέας»”.

To Top