Ο Σοφιάν Άμραμπατ θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα αμισθί

Ο Σοφιάν Άμραμπατ ήθελε πάση θυσία να πάει στην Μπαρτσελόνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ήταν διατεθειμένος να μην πληρωθεί για το μισό της σεζόν.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ έκανε ό,τι μπορούσε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στο Μουντιάλ 2022 μέσα από την εθνική Μαρόκου είχε μπει στο στόχαστρο των Καταλανών, οι οποίοι ζήτησαν τον 28χρονο αμυντικό μέσο με δανεισμό ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ και οψιόν 37 εκατομμύρια ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόταση που όμως, οι βιόλα αρνήθηκαν. Ο Άμραμπατ έκανε τα πάντα για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με την Mundo Deportivo ήταν διατεθειμένος για να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα να πάει ακόμα και αμισθί.

Ο 28χρονος στην πραγματικότητα ήθελε να προσφέρει στη Φιορεντίνα τον μισθό που επρόκειτο να λάβει στους “μπλαουγκράνα” για να μπορέσει να φύγει, βοηθώντας ταυτόχρονα και την Μπαρτσελόνα να πληρώσει τον δανεισμό του.

To Top