ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έτοιμος για… τέταρτη θητεία στον Άρη!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος προπονητής του Άρη επιστρέφοντας στους κίτρινους μετά από 19 χρόνια.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο και προέκυψε καταρχήν συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κίτρινων.

Λογικά εντός της ημέρας είναι πιθανό να υπάρξει οριστική εξέλιξη της υπόθεσης, ίσως και ανακοίνωση από την ΚΑΕ για την έναρξη της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, που επιστρέφει στην δράση μετά από δύο χρόνια μακριά από τους πάγκους.

Βέβαια, κάθε συμφωνία τίθεται σε ισχύ με την υπογραφή των συμβολαίων, οπότε είναι σώφρων να υπάρξει αναμονή και υπομονή μέχρι οι δύο πλευρές να επισημοποιήσουν τη συνεεργασία τους.

Κάθισε στον πάγκο του Άρη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1995 διαδεχόμενος τον Μέμο Ιωάννου ως το τέλος της σεζόν 1994-95, κοουτσάρισε τους κίτρινους και την επόμενη σεζόν (1995-96) και αντικαταστάθηκε από τον Λευτέρη Σούμποτιτς στο ξεκίνημα της σεζόν 1996-97.

Επέστρεψε στον Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν 1998-99, αλλά μεσούσης της περιόδου τον διαδέχθηκε ο Σβι Σερφ και βρέθηκε και πάλι στον πάγκο της ομάδας στην αρχή της σεζόν 1999-00, όμως η ήττα από τον Σπόρτινγκ στο Παλέ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του.

To Top