ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Σούντγκρεν άξιζε την ευκαιρία του στην Εθνική” γράφουν οι Σουηδοί!

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Άρη και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες στην Σουηδία.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε σχετικό ρεπορτάζ κορυφαίων σουηδικών μέσων καταγράφεται η πολύ καλή πορεία αρκετών Σουηδών στο εξωτερικό, όπως οι Τάνκοβιτς (ΑΕΚ), Γέσπερ Κάρλστρεμ, Μίκαελ Ισάκ (Λεχ Πόζναν), Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον (Σπάρτα Πράγας κ.α.) και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον Σούντγκρεν.

Όπως σημειώνουν για τον αμυντικό του Άρη: “Κατά τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ξεκίνησε την πλειοψηφία των αγώνων και έπαιξε και στα δεξιά και αριστερά στην πίσω γραμμή, αλλά κυρίως στα δεξιά” ενώ υπογραμμίζουν ότι: “Ο Σούντγκρεν εντυπωσίασε πολύ στην άμυνα του Άρη ο οποίος μετά το τέλος του πρωταθλήματος κατέληξε στην τρίτη θέση. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στην Εθνική ομάδα και έγινε θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την άνοιξη ως εναλλακτική λύση στις επιλογές του Γιάνε Άντερσον, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στις κορυφαίες θέσεις για την άμυνα”.

Στην ίδια αναφορά, τονίζεται το θέμα της συμμετοχής του στην Εθνική: “Δεδομένου ότι ο Σούντγκρεν είναι τόσο πολύπλευρος στην πίσω γραμμή, ίσως θα έπρεπε να είχε την ευκαιρία του στην Εθνική ομάδα για να δείξει τον εαυτό του στον Άντερσον ο οποίος, με την αρχική επιλογή του Μάρτιν Όλσον, φάνηκε να δίνει προτεραιότητα σε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις”.

To Top