Ο Σπανός συνεχίζει στον Ιωνικό: «Δεν μου πήρε περισσότερο από ένα λεπτό να αποδεχτώ την πρόταση»

Στο πόσο εύκολα έλαβε την απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ιωνικό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σπανός.

«Δεν μου πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αποτέλεσε τον «αρχιτέκτονα» για τα αγωνιστικά πεπραγμένα των Νικαιωτών την τελευταία διετία -με αποκορύφωμα το εξαιρετικό πρόσωπο και την παραμονή τους στη Super League 1. Επίσης, στάθηκε στα βήματα προόδου που θέλει να βλέπει από το σύνολό του, στην προσφορά της οικογένειας Τσιριγώτη στο κλαμπ αλλά και στον κόσμο της ομάδας

Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Σπανού στην ιστοσελίδα του Ιωνικού:

“Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα το να παραμείνω στον Ιωνικό, δεν μου πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης.

Οι δύο περασμένες σεζον κύλησαν υπέροχα για την ομάδα. Αρχικά κερδίσαμε την άνοδο και την επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία και πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά, φτάνοντας να τερματίσουμε και αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω να συνεχίσω το έργο που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα δύο χρόνια, να πατήσουμε πάνω σε αυτό και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτό θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων, κάνοντας διαρκώς βήματα προόδου.

Η οικογένεια Τσιριγώτη μας προσφέρει τα πάντα και είναι συνεχώς δίπλα μας, κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θέλω αυτό να τους το ανταποδίδω. Τους ευχαριστώ για όσα κάνουν για την ομάδα, ώστε να μην της λείψει τίποτα!

Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη που δείχνει στην ομάδα και πιστεύω πως τη νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο γεμάτο το γήπεδο. Ραντεβού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος!».

To Top