ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φετφατζίδης η πιο δημοφιλής… αγορά για την 4η Αγωνιστική

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 4η Αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Ο μέσος του Άρη που σημείωσε 1 γκολ και έδωσε 2 ασίστ την 3η αγωνιστική, κατέχει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, καθώς 1.028  νέοι προπονητές τον επέλεξαν ως μέσο στην ομάδα τους, ενώ συνολικά έχει αποκτηθεί από το 32% των χρηστών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο επιθετικός του ΟΦΗ Δημήτρης Μάνος, έχοντας αποκτηθεί από 1.018 νέους manager και συνολικά από το 20% των παικτών.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί την 3η δημοφιλέστερη «αγορά» για την 4η αγωνιστική, καθώς έχει αποκτηθεί από 803 νέους προπονητές ενώ τέταρτος είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα, με 761 νέες «αγορές».

Την πρώτη πεντάδα με τις δημοφιλέστερες αγορές της 4ης αγωνιστικής συμπληρώνει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ με 582 «αγορές», με τη «φήμη» του να φτάνει στο 38%.

*Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας, του Google Play (για συσκευές Android) και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο App Store (για συσκευές iOS).

To Top