Ο Φούσεκ «άδειασε» την ΕΠΟ για τους ημιτελικούς χωρίς κόσμο!

Απέναντι στο «πραξικόπημα» της ΕΠΟ για το Κύπελλο και ο Πετρ Φούσεκ που τόνισε πως η UEFA και η FIFA θέλουν τον κόσμο στα γήπεδα!

Στο «καυτό» θέμα του κόσμου στα ματς του Κυπέλλου η ΕΠΟ έκανε «πραξικόπημα» αποφασίζοντας να μην υπάρχει κόσμο για τα «μάτια» του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και μόνο!

Μια απόφαση που βγήκε με ψηφοφορία, παράνομη καθώς ήταν εκτός ημερησίας διάταξης, και εξόργισε ακόμη και τους Ευρωπαίους όπως τον Πετρ Φούσεκ, τον εκπρόσωπο UEFA – FIFA στην χώρα μας.

Ο Φούσεκ όταν τέθηκε το θέμα ήταν ξεκάθαρος υποστηρίζοντας το αυτονόητο! Ποιος δεν θέλει τον κόσμο στα γήπεδα; Πάντα υπό τις οδηγίες της υγειονομικής υπηρεσίας. Τελικά αποδείχθηκε πως δεν τον θέλει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ καθώς μαζί για να παίξουν χωρίς κόσμο στις ρεβάνς του κυπέλλου αποφάσισαν και διέταξαν για να ακολουθήσει πιστά ο Γραμμένος.

«Η UEFA είναι υπέρ της παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα. Κάντε ότι ακριβώς κάνει και η Σούπερ Λιγκ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Φούσεκ αλλά ο Γραμμένος είχε άλλες εντολές. Από την διαδικασία αποχώρησε αηδιασμένος ο Τάκης Αγραφιώτης καταγγέλοντας άλλο ένα πραξικόπημα της διοίκησης Γραμμένου. Για τα «μάτια» του δικού του Ιβάν αλλά και του Μελισσανίδη.

Πηγή: to10.gr

 

To Top