Πάει για το Όσκαρ… γραφικότητας ο Πανουργιάς! Νέες δηλώσεις που το εκθέτουν για την καραμπινάτη καρατιά…

Πάει για το Όσκαρ… γραφικότητας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου! Έκανε νέες δηλώσεις που το εκθέτουν σχετικά με την καραμπινάτη αποβολή του Ελευθεριάδη και παραμένει απορίας άξιο για το εάν εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς ή σκοπεύει να εκτίθεται από… μαζοχισμό! 

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεών του στο «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και προσπαθήστε να κρατηθείτε από τα γέλια:

 Για την διαιτησία κόντρα στον Άρη: «Πολλές φορές οι μικρές φάσεις, τα… σπόρια που λέμε, έχουν περισσότερο σημασία από ένα σφύριγμα. Διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια σε αυτό το κομμάτι, όπως επίσης για το γεγονός πως κάποια σφυρίγματα τα θεωρούμε περίεργα. Αναφορικά με το περιστατικό του Ελευθεριάδη, αν δούμε όλη την φάση, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εικόνα από το ξεκίνημα. Αν το είχε δει και τον χτύπησε, τότε είναι ξακάθαρα αποβολή. Αλλά αυτή η φάση σηκώνει πολύ ανάλυση. Το θέμα είναι ότι υπήρξαν άλλα, μικρά σφυρίγματα και η διαιτησία δεν ήταν 50-50. Θυμάμαι για παράδειγμα τώρα ένα χέρι έξω από την περιοχή που έδειξε συνεχίζεται. Δεν είμαι διαιτητής, αλλά κάποια σφυρίγματα δεν τα έβλεπε καν και δεν τα έδινε».

Για τα όσα φέρεται να είπε στον Κουμπαράκη: «Εγώ ότι ήταν να πω το είπα στο Cosmote TV. Είπα τα ίδια πράγματα που λέω και σε εσάς. Έχω κληθεί σε απολογία, αλλά τα όσα γράφτηκαν από εκεί και πέρα δεν ισχύουν. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Είναι περίεργο πάντως που υπάρχει τόσο κωλυσιεργία στα περισσότερα θέματα και σε αυτή την περίπτωση, τελείωσε ο αγώνας βράδυ και την επόμενη το πρωί είχαν γραφτεί σε εφημερίδα όσα φέρομαι να είπα».

Για την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Τον είχα χάσει τον Αλέξη. Μας έκανε και γελάσαμε πάλι λίγο, ήταν κάτι ευχάριστο. Λέει τα δικά του, αλλά σε κάποια πράγματα κάνει λάθος. Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι εκατομμυριούχος. Ο ίδιος τα λέει αυτά για τον εαυτό του, ότι έχει ακίνητα και σπίτια. Επίσης ο πατέρας μου δεν ήταν τσομπάνης, δούλευε στα μεταλλεία. Παρόλα αυτά, ασχολούνταν από αγάπη με την κτηνοτροφία. Τα μπερδεύει ο Αλέξης και στην τελική μακάρι να είχαν όλοι την ντομπροσύνη και το μυαλό των τσομπάνηδων, που είναι καθαροί και τίμοι άνθρωποι. Εμένα μου έχει λείψει ο φίλος μου και χάρηκα που βγήκε και έκανε δηλώσεις. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Αφού γελάει αυτός, γελάω και εγώ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Να προσέχει να μην τρέχει στο δρόμο».

To Top