ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντο: “Εντυπωσιακό το ντεμπούτο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης”

O Ρουμπέν Πάρντο ήταν από τα νέα πρόσωπα του Άρη, κάνοντας με τον ΠΑΟΚ το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ισπανός παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στη χώρα του, όπου φιλοξενούνται αποσπάσματα από όσα είπε.

“Το ντεμπούτο μου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν εντυπωσιακό, το ποδόσφαιρο βιώνεται εδώ με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο”, είπε μεταξύ άλλων ο Πάρντο ο οποίος για την προσαρμογή του, σχολίασε:

“Την πρώτη εβδομάδα ρώτησα τον εαυτό μου τι έκανα εδώ, αλλά προσαρμόστηκα αμέσως”.

Στη συνέχεια, το άρθρο επισημαίνει για τον νέο παίκτη του Άρη πως… “απέρριψε την προσφορά ανανέωσης από τη Λεγκανές και ακόμη αρκετές ακόμη προτάσεις από άλλους συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας. Στα 30 του χρόνια, η Θεσσαλονίκη είναι ο νέος του επαγγελματικός προορισμός”.

Ο παίκτης διαβεβαιώνει ότι είναι πεπεισμένος ότι έχει πάρει μια καλή απόφαση για το επαγγελματικό του μέλλον. Έως έξι Ισπανοί παίκτες παίζουν στον Άρη Θεσσαλονίκης και άλλοι οχτώ μιλούν τέλεια ισπανικά. Ο Μοντόγια ή ο Μορόν δεν εκπλήσσονται πλέον που ένας διαιτητής πρέπει να σταματήσει στιγμιαία έναν αγώνα λόγω φωτοβολίδων ή κροτίδων που χρησιμοποιούν κατά βούληση οι οπαδοί των ελληνικών συλλόγων. Με την «καλημέρα» ως την πιο χρήσιμη λέξη σε μια περισσότερο από πολύπλοκη γλώσσα, ο Πάρντο είναι ήδη μέρος ενός ιστορικού ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου”.

To Top