Πέντε μετάλλια για τον Άρη στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θαλάσσης (photos)

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του κολυμβητικού τμήματος του Άρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης, το οποίο διεξήχθη στα Άσπρα Σπίτια.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου κατέκτησαν τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες. Την Κυριακή 12/9, η Νεφέλη Γιαννοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων γυναικών. Το χρυσό μετάλλιο πήρε και ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, στο αγώνισμα 7.5 χιλιομέτρων εφήβων, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε η Ελένη Κεχαγιά στο αγώνισμα 10 χιλιομέτρων νέων γυναικών. Στην πρώτη μέρα των αγώνων και τα ομαδικά, ο Άρης κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυτάλη κάτω των 19 και την τρίτη θέση στη σκυτάλη Ανδρών – Γυναικών.

Η νικήτρια στα 10 χλμ. Γυναικών, Νεφέλη Γιαννοπούλου, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστήθηκα την κούρσα. Μου αρέσει πολύ η Ανοιχτή Θάλασσα και θα συνεχίσω στο μέλλον σε αυτό το άθλημα. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε νέα παιδιά να συμμετέχουν στους αγώνες μας, γιατί παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια ότι το άθλημά μας ανεβαίνει, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Οι συνθήκες εδώ στα Άσπρα Σπίτια ήταν ιδανικές, η θάλασσα “λάδι” και όλα μας ευνόησαν. Ακόμα δεν έχουμε βάλει ολοκληρωμένα τους στόχους για τη νέα σεζόν. Ως απώτερος στόχος, όμως, είναι να πάω στο Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να αποκτήσω εμπειρία που απαιτείται στο άθλημα αυτό. Στόχος, επίσης, να γίνω ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο».

To Top