Πέρασαν στα ημιτελικά του Copa America Αργεντινή και Κολομβία (videos)

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε από το χέρι την Αργεντινή και την οδήγησε στα ημιτελικά του Copa America, επικρατώντας του Ισημερινού με 3-0.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το πρώτο γκολ ήρθε με εκπληκτική ασίστ του Μέσι, ο οποίος βρήκε τον Ντε Πολ και αυτός έκανε το 1-0 στο 40ο λεπτό. Στο 82′ ήρθε νέα ασίστ του Αργεντίνου σούπερ στερ στον Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ στο 89′ ο Χινσάπιε ανέτρεψε τον Ντι Μαρία, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Απόφαση που άλλαξε μετά την συνδρομή του VAR, αλλά για τον Μέσι… ήταν σαν πέναλτι αφού με φανταστικό σουτ έκανε το 3-0.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στον ημιτελικό, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ουρουγουάη στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2, έχοντας έναν εξαιρετικό Οσπίνα. Το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί ο Οσπίνα έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες μιας και απέκρουσε δύο πέναλτι, την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν το απόλυτο και με 4-2 σκορ, η Κολομβία πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America.

To Top