Πήρε Πακετά με 20.000.000 ευρώ η Λιόν από την Μίλαν

Παίκτης της Λιόν είναι επίσημα από το απόγευμα της Τετάρτης ο Λουκάς Πακετά, με τους λιονέ να βρίσκουν τη χρυτή τομή με την Μίλαν στα 20.000.000 ευρώ και να ανακοινώνουν πως ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Λουκάς Πακετά, αποτελεί σημαντικό απόκτημα για το σύλλογο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τον Ζουνίνιο μία ανταγωνιστική ομάδα και ήταν σημαντικό να κάνουμε μία μεγάλη μεταγραφή.

Ο Πακετά υπέγραψε για πέντε χρόνια και έρχεται έναντι 20.000.000 ευρώ. Ξέρει ήδη μερικούς παίκτες στην ομάδα. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσαρμοστεί άμεσα. Είναι καλό deal”, τόνισε στην παρουσίαση του Πακετά ο πρόεδρος των λιονέλ Ζαν Μισέλ Ολά, με τον γαλλικό σύλλογο να γνωστοποιεί επίσης πως η Μίλαν έχει κρατήσει 15% ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που πουληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον ο Πακετά.

O Λούκας Πακετά κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Λιόν

“Είδα τον Λούκας όταν άρχισε την καριέρα του στην Βραζιλία και έχει ένα πολύ καλό αριστερό πόδι. Είναι ευέλικτος παίκτης και τεχνίτης. Του έχω εμπιστοσύνη. Ελπίζω να δώσει τα πάντα στην ομάδα. Μας προσφέρει κάτι που δεν είχαμε πριν”, τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ζουνίνιο, με τον παίκτη από την πλευρά του να τονίζει κατά την παρουσίασή του:

“Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να δείξω τις ικανότητές μου στην Λιόν. Όλα έχουν πάει καλά από την άφιξή μου. Η Λιόν είναι πολύ δημοφιλής ομάδα στην Βραζιλία και η εμπειρία μου στην Μίλαν με βοήθησε να εξελιχτώ. Είμαι έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις”.

To Top