ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Παίζουν μπάλα” στην Ισπανία Καρυπίδης-Μπούργος για τον Άρη της νέας σεζόν

“Παίζουν μπάλα” στην Ισπανία, Καρυπίδης-Μπούργος για τον Άρη της νέας σεζόν, συνεχίζεται ο σχεδιασμός.

Η ώρα έφτασε για το ραντεβού που έχει στην ατζέντα του ο Θόδωρος Καρυπίδης σχετικά με το “χτίσιμο” της νέας ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει σήμερα στη Μαδρίτη όπου και θα συναντηθεί από κοντά με τον Χερμάν Μπούργος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τα πουν δια ζώσης στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ, Καρυπίδης και Μπούργος παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή, τη στιγμή που υπάρχει το μήνυμα από τον μεγαλομέτοχο να  προχωρήσει ο 53χρονος τεχνικός  στον σχεδιασμό με τους ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι ταιριάζουν στην αγωνιστική του φιλοσοφία.

Το τρέχον 48ωρο κρίνεται κρίσιμο όπως είναι επόμενο, πάντα με τις “δεύτερες σκέψεις” που υπάρχουν σε ότι αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης των μεταγραφών στο CAS. Στο θέμα αυτό υπάρχει μεν η αισιοδοξία των κιτρινόμαυρων, αλλά και η προσμονή για το… χάπι εντ.

Από κει και πέρα σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ήταν και παραμένει να είναι το λεπτό σημείο τα πολλά συμβόλαια που λήγουν αλλά, πιστεύεται ότι ο Άρης (αφού ξεπεράσει τον σκόπελο του CAS) θα μπορεί να ξεκαθαρίσει καλύτερα την λίστα αυτή. Με πιο καθαρό μυαλό και χωρίς πίεση. Είναι ένα θέμα που απασχολεί τους δυο άνδρες και αυτό αναμένεται να πέσει στο τραπέζι.

Από κει και υπάρχει η… ανοιχτή πόρτα της Ατλέτικο Μαδρίτης και το know how του Μπούργος που κάτω από προϋποθέσεις θα μπορέσουν να λειτουργήσουν θετικά για τους κιτρινόμαυρους. Ο Αργεντίνος έκανε κάποιες πρώτες επαφές, όμως και εδώ χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, για παίκτες νεαρούς και εξελίξιμους, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και υπεραξία και στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει… χώρος γι αυτούς στην Ισπανική ομάδα.

Όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Άρης “διαβάζει” Ισπανικά και υπάρχει γενικότερο “σκανάρισμα” στην ποδοσφαιρική αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου για ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν την κιτρινόμαυρη ομάδα.

To Top