ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Παιδί με δυνατότητες και φιλοδοξίες ο Μελέντζε, θα προσφέρει πολλά στον Άρη»

Ο προπονητής, Κρίστο Τελκίνσκι μίλησε για τον Γιάγια Μελέντζε.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Γιάγια Μελέντζε:

Πιστεύω ότι ο Γιάγια είναι ένα παιδί που είναι νεαρό σε ηλικία. Έχει την όρεξη και την διάθεση να αφήσει το όνομα του στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι έχεις στόχους και δυνατότητα. Όταν ήρθε και έπαιξε πρώτη φορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έδειξε τα προσωπικά του στοιχεία και πραγματικά πιστεύω ότι θέλει να γράψει το δικό του όνομα στο ποδόσφαιρο.

Φέτος δεν μπορούσα να τον παρακολουθήσω γιατί ήμουν στην Ελλάδα αλλά πριν δύο χρόνια στα επίσημα παιχνίδια και στις προπονήσεις γιατί εκεί μετράει το κριτήριο πιο πολύ ώστε να δεις πως λειτουργεί και πως μπορεί να εξελιχθεί ο παίκτης, πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να προσφέρει πάρα πολύ. Τα προσωπικά του στοιχεία κατά την γνώμη μου είναι ότι μπορεί να παίζει σωστή μπάλα, να μη κάνει λάθη χωρίς βιαστικές πάσες και η μεγαλύτερη του δυνατότητα είναι να κόβει την μπάλα όπως λέμε κάνει την μαύρη δουλειά, σώζει την ομάδα.

Για το αν ταιριάζουν τα στοιχεία του Μελέντζε στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Μπορώ να πω ότι μπορεί να προσφέρει στην Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης έχει φιλοδοξίες φέτος και το παιδί μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να πάρεις μεγάλα ονόματα αλλά δεν βγαίνουν πάντα, μία φορά μπορεί να πάρεις πιο μικρά ονόματα και σου προσφέρουν πολλά περισσότερα.

Για τον χαρακτήρα του παίκτη:

Ξέρει τι γίνεται. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακά παιδιά, στο ποδόσφαιρο έχει να κάνει πως τα συμπεριφέρονται όλοι. Πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και ότι θα μπορεί σε μερικά χρόνια να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Για τις μεταγραφές του Άρη:

Πιστεύω ότι δεν κάνει βιαστικές κινήσεις. Ανέβηκε δίκαια κατηγορία και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι φέτος να ανέβει ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στο τρόπο που παίζει. Είναι πολύ σωστές οι κινήσεις που κάνει. Ξέρουμε όλοι τι ομάδα είναι ο Άρης.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Εγώ σαν ποδοσφαιριστής πέρασα αρκετές τέτοιες χρονιές και ξέρω πως είναι. Καμιά φορά αυτή η αβεβαιότητα δεν ταιριάζει. Οι ομάδες θα κάνουν τον δρόμο που πρέπει να κάνουν όσο αφορά την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμοι ότι και να γίνει στον 1ο γύρο.

Για τα επαγγελματικά του:

Πριν λίγες μέρες τελείωσα με τα μαθήματα μου και πήρα πτυχία ΟΥΕΦΑ Α’. Το πτυχίο δεν σε κάνει προπονητή αλλά χωρίς αυτό δεν μπορείς να δουλέψεις. Περιμένω τον επόμενο σταθμό μου. Αν έρθει κάποια πρόταση κανένα πρόβλημα. Μπορώ να προσφέρω.

Εμένα μου αρέσει πολύ η Βόρεια Ελλάδα. Εδώ με ενδιαφέρει πιο πολύ να δουλέψω παρά κάτω γιατί είχα μία πρόταση να δουλέψω αλλά την απέρριψα.

To Top