ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παναγίδης: “Με τον κόσμο μας πιστεύουμε ότι με την ΑΕΚ θα αλλάξουμε την εικόνα μας”

Ο Μιχάλης Παναγίδης ερωτώμενος σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του για να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στη NOVA…

Όπως είπε: “Κατ’ αρχάς, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα αγωνιστούμε με τον κόσμο στο πλευρό μας κι αυτό θα μας βοηθήσει. Προετοιμαστήκαμε αυτή την εβδομάδα όπως πρέπει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Στην επισήμανση ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, καθώς το αυριανό είναι το έκτο παιχνίδι που παίζουν την τρέχουσα σεζόν, άρα δεν έχουν να κρύψουν και πολλά η μία από την άλλη, ο Παναγίδης σχολίασε σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης αγωνιστικά για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα: “Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πιέζει παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όπως την αντιμετωπίσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας, αυτό πρέπει να κάνουμε και σε αυτό που ακολουθεί”.

Κι όσο για το αν οι παίκτες του Άρη πρέπει να είναι πιο επιθετικοί απέναντι στην ΑΕΚ σε σχέση με το πώς εμφανίστηκαν στον προηγούμενο αγώνα στην “Αγιά Σοφιά”, είπε: “Ναι, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Έχουμε κάνει τρεις ήττες σερί στα πλέι οφ και πρέπει να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι στις προηγούμενες ήττες ο Άρης δεν βρήκε γκολ τόνισε: “Πράγματι, στα τρία προηγούμενα δεν βρήκαμε γκολ κι αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Κάθε μέρα δουλεύουμε πάνω σε αυτό και πιστεύουμε ότι θα επανέλθουμε στο σκοράρισμα”.

Για να καταλήξει σχετικά με το κατά πόσο προβληματίζουν τους παίκτες του Άρη αυτές οι τρεις συνεχείς ήττες: “Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε άμεσα αυτό. Την Κυριακή πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε με ένα διαφορετικό πρόσωπο, καλύτερο!”

To Top