Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια με τον Άρη

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/02) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, το τελευταίο εντός έδρας για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague.


 Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως σήμερα (26/02) στις 15:00 θα τεθούν στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/02) με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι τιμές ξεκινούν από τα 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοινώση των «πρασίνων»:

«Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη την Τετάρτη 28/2 στις 9 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ..
Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη ανά θύρα έχουν ως εξής:

6,7
20€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β
30€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α
35€
5Α, 9, 11
50€
2
70€
10
100€
3
150€

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

Οι παραπάνω διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ισχύουν έως την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ, βάσει κυβερνητικής απόφασης, το νέο πλαίσιο με αλλαγή στον τρόπο ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων».

To Top