Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Crash test με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν στις 19:00 τα ξίφη τους στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 1-0 (υπέρ της αθηναϊκής ομάδας) της Τούμπας, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ επικρατήσει με ένα τέρμα διαφορά οι δύο ομάδες θα παίξουν ημίωρη παράταση, ενώ αν δεν λύσουν τις διαφορές τους εκεί, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα, η οποία θα προκριθεί θα διεκδικήσει το τρόπαιο σε αναμέτρηση κόντρα στον Άρη ή τον Παναιτωλικό, με τους «κίτρινους» να έχουν προβάδισμα μετά το εκτός έδρας 1-0. Η ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης» έχει προγραμματιστεί για τις 6/3.

Ο Τάισον ταξίδεψε με την αποστολή του ΠΑΟΚ και περιμένει την απόφαση για την έφεση που έχει ασκηθεί για την τιμωρία του λόγω της αποβολής του στο πρώτο ματς. Αυτή, όπως και για τον Μπακασέτα (με τον οποίο υπήρξε επεισόδιο στο πρώτο ματς), θα βγει μέσα στη μέρα. 

Αυτό είναι το 4ο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ενώ -όπως προαναφέραμε- το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει 1-0 για το κύπελλο. Ισόπαλο 2-2 είχε λήξει το ματς των δύο ομάδων στο «Απ. Νικολαΐδης» για τη Stoiximan Super League.

82-38-60 υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

To Top