Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Αναβολή στο παιχνίδι της Κυριακής “για σοβαρούς λόγους ασφάλειας”

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για την αναβολή του αγώνα της Κυριακής 31 Μαρτίου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα Πάτρας, με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για “χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας” κατόπιν εφαρμογής της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση.

Η Ελληνική Αστυνομία άναψε “κόκκινο” στη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – Προμηθέας (31/3, 20:15) που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31/3) στην πρεμιέρα του Top-6 λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League που έχει οριστεί την ίδια μέρα, σχεδόν την ίδια ώρα, καθώς η έναρξη του είναι στις 20:30.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση κάνει λόγο για “χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας”.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, αναβάλλεται, σε συνέχεια της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας, και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν”.

 

To Top