Παναθηναϊκός: Σερέλης ο αντι-Ράντονιτς μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Χρήστος Σερέλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τους “πράσινους” να πορεύονται με τον έμπειρο τεχνικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Επαφές με τον Πάμπλο Λάσο για να αναλάβει για την επόμενη σεζόν.

Ο Χρήστος Σερέλης είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/23, με τον Πάμπλο Λάσο να είναι ο μεγάλος στόχος των “πράσινων” ενόψει της σεζόν 2023/24.

Με τον Ράντονιτς να αναμένεται σύντομα να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι “πράσινοι” στράφηκαν στον 49χρονο τεχνικό που έχει συνδέσει την πορεία του με αυτή του Λαυρίου. Ένα γνώριμο πρόσωπο δηλαδή, αφού ο Σερέλης είχε καθίσει στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα στο κλείσιμο της περσινής σεζόν (2021/22).

Φυσικά, η περίπτωση του Χρήστου Σερέλη δεν είναι μόνιμη, δεν αφορά στο ίδιο πλαίσιο (ως head coach) την επόμενη σεζόν. Για το “χτίσιμο” της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο μεγάλος στόχος είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον στην πλευρά του πολυπειρου τεχνικού, ο οποίος εξήγησε σε πρώτο χρόνο ότι δεν προτίθεται να αναλάβει την ομάδα στη μέση της σεζόν. Αντίθετα, η πλευρά του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας από το καλοκαίρι, μεταφέροντας για μεταγενέστερο χρονικό σημείο τις οποίες συζητήσεις επί της ουσίας.

To Top