Παναιτωλικός: Διπλή ενίσχυση από την Μπενφίκα

Διπλή ενίσχυση από την Μπενφίκα για τον Παναιτωλικό, που ανακοίνωσε τους Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα.

Οι Αγρινιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση των δύο Πορτογάλων οι οποίοι προέρχονται από τη Μπενφίκα. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι, ωστόσο ο Παναιτωλικός διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Ο Γκούγκα επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 4 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Αμαράλ επέλεξε τον αριθμό 15 και δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται». Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη συνέχεια με την ομάδα».

To Top