ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Βλέπω πρόοδο στην ομάδα, είμαι αισιόδοξος”

Ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ικανοποιημένος από τα πρώτα 50 λεπτά κόντρα στην Αϊντχόβεν, διαπιστώνει πρόοδο στην ομάδα του και δήλωσε αισιόδοξος πως ο Άρης θα παρουσιαστεί όπως πρέπει, όταν πρέπει.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε αρχικά: “Αν το ζητούμενο σε μια προετοιμασία είναι να έχει η ομάδα πρόοδο, αυτό συνέβη. Μέχρι το 50’ η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και αν έχει σημασία το σκορ, μέχρι εκείνο το σημείο εμείς θα ήμασταν που θα πρέπει να προηγούμασταν.

Βλέπω μια πρόοδο στην ομάδα, η οποία την τελευταία βδομάδα είναι πιο γρήγορη. Ασφαλώς και θέλουμε ακόμα δουλειά, αλλά φανταστείτε πως ήταν η ομάδα πριν από 10 μέρες και πως ήταν σήμερα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει”.

Ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του βασικού κορμού του ρόστερ για περίπου μία ώρα παιχνιδιού και απάντησε: “Θα πρέπει να αρχίσει να υπάρχει μια ομοιογένεια, να συνηθίσουν τα παιδιά να παίζουν πάνω από 60-70 λεπτά, οπότε πρέπει να αρχίσουν να φορτώνουν λεπτά συμμετοχής”.

Ρωτήθηκε για το τι κρατάει από την προετοιμασία στην Ολλανδία και απάντησε: “Θα ήθελα να κρατήσω την σοβαρότητα και την προσπάθεια των παιδιών και δεν θα κρατούσα την ταλαιπωρία που είχαμε με τις αποστάσεις σε κάποια φιλικά. Προσωπικά το συμπέρασμα ειναι θετικό για την πορεία μας από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα…”.

Για τις μεταγραφές είπε: “Ένας προπονητής και 30 παίκτες να έχει, θα θέλει 35! Προχωράμε καλά και θα προχωρήσουμε λίγο ακόμα”.

Για τον Λούκας Σάσα σχολίασε: “Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, τον περιμένουμε και εύχομαι να είναι όλα καλά…”.

Για τις επιλογές που έχει στο ρόστερ του είπε: “Όσο πιο πολλές επιλογές υπάρχουν, θα ανεβαίνει η ανταγωνιστικότητα στην καθημερινότητα και τότε αυτό είναι βέβαιο ότι θα κάνει καλύτερη την ομάδα”.

Επιστρέφοντας στον αγώνα με την PSV σχολίασε: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε γρήγορο τρανζίσιον κι αν ήμασταν ξεκούραστοι θα είχαμε βάλει γκολ… Πολλές φορές η κούραση παίζει ρόλο αυτή τη περίοδο ειδικά στην τελική προσπάθεια. Είχαμε θάρρος, είχαμε κράτημα της μπάλας, η ομάδα δεν πήγε πίσω σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Έδειξε ότι μπορεί να τολμήσει. Θα ήθελα περισσότερη συγκέντρωση για καλύτερα τελειώματα”.

Για τον Μπράουν Ιντέγε σχολίασε: “Χρειάζεται υπομονή με τον Ιντέγε. Ο πρώτος που πρέπει να κάνει υπομονή είμαι εγώ… Όλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή με τον Μπράουν”.

To Top