ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: «Θα βρω τι φταίει και θα το διορθώσω»

Προβληματισμένος είναι ο Σάββας Παντελίδης με την εικόνα της ομάδας, αλλά συγχρόνως και αποφασισμένος να αλλάξει ό,τι κρίνει πως θα βοηθήσει τον Άρη να βελτιωθεί.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως έγινε γνωστό, ο Έλληνας τεχνικός ξαφνιάστηκε δυσάρεστα με την εμφάνιση της ομάδας στο χτεσινό ματς με τον Ατρόμητο, ιδίως με την εικόνα του πρώτου μέρους. Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους της ομάδας θέλει να ψάξει τι φταίει για την κακή απόδοση, τονίζοντας συνοπτικά τα εξής: «Θα βρω τα αίτια και θα τα διορθώσω. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο».

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο Παντελίδης προβληματίζεται πρωτίστως με την αφέλεια που παρουσιάζει η κιτρινόμαυρη ομάδα στο γήπεδο, κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Είναι ένα σημείο στο οποίο θέλει να κάνει παρεμβάσεις. Επιπλέον, θεωρεί προβληματική τη νοοτροπία μερικών παικτών, που δείχνουν να αργούν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο προπονητής των κίτρινων θεωρεί ότι η αναμέτρηση στο Περιστέρι τον οδηγεί στο αναθεωρήσει άποψη σχετικά με ορισμένα πρόσωπα, κάτι που μένει να φανεί στη συνέχεια από τις επιλογές του, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

To Top