ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: ” Μπράβο σε ομάδα και κόσμο, υπάρχει πίκρα, αλλά είναι παρακαταθήκη αυτό το ματς”

Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τον τόσο άδικο αποκλεισμό του Άρη που έφτασε μία… ανάσα από την πρόκριση, την οποία πήρε δίχως καν να την αξίζει η Μόλντε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

“Πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν ένα πολύ μεγάλο ματς, γεμάτο συναισθήματα. Στην αρχή μπορεί να φαινόταν βουνό τα τρία γκολ, αλλά και κι εγώ και τα παιδιά το πιστεύαμε, γιατί δεν μας άξιζε το 3-0 εκεί. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από τέτοια ματς, άσχετα αν είμαστε πικραμένοι. Πρέπει να έχουμε παρακαταθήκη αυτό το ματς. Ενα μπράβο στην ομάδα και τον κόσμο. Ασφαλώς τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Ακόμα και στο γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παλέψει σε όλες τις συνθήκες. Υπάρχει πίκρα, αλλά εδω είμαστε…”.

Για τα δάκρυά του στο 3-0: “Στον πάγκο ζεις έντονα τις στιγμές, ίσως δάκρυσα κι άλλες φορές. Ήταν το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου και δεν θα το άφηνα έτσι. Ακόμα και η πίεση στην αρχή, πέτυχε. Αλλα χρειάζεται τύχη κάποιες φορές…”.

Για το αν κέρδισε σήμερα παίκτες: “Δεν θα πω ονόματα, αλλά κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, έδειξαν πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα”.

Για την πίστη στην ανατροπή και τι άλλαξε στην ομάδα αυτό το διάστημα: “Σε σχέση με την Νορβηγία, άλλες συνθήκες. Πήγαμε κουρασμένοι εκεί, εδώ πιο ξεκούραστοι, στο σπίτι μας, με περισσότερες προπονήσεις. Πολλά παίζουν. Το πρώτο ημίχρονο στην Νορβηγία δεν ήταν η πραγματική εικόνα του Άρη. Το τακτικό κομμάτι στο Μόλντε πήγε καλά, αλλά κάναμε λάθη. Σήμερα δεν υπήρχε στιγμή στο ματς που να τρόμαξα, δεχθήκαμε γκολ με 2-3 τελικές.

Για το πως είναι ψυχολογικα οι παίκτες: Δεν είναι καλά. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο να πιεις νερό και σου κλείνουν την βρύση ή την κλείνεις μόνος δεν είσαι καλά. Πρέπει να είσαι κοντά τους, όσο μεγάλοι κι αν είναι, όταν παίζουν μπάλα είναι σαν μικρά παιδιά”.

Για την συνέχεια της σεζόν:”Μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε από το σημερινό ματς. Αν μπορείς ένα τέτοιο ματς να το κανεις 3-0, μπορείς να κερδίσεις τον οποιοδήποτε αρκεί να έχεις το σκεπτικό που ειχαμε κι εμείς σήμερα”.

Για το αν περίμενε έτσι αυτή τη βραδιά: “Μέχρι τώρα ήταν, θα έρθουν κι άλλα. Δεν είμαι μετριοπαθής, αλλά δεν θέλω να λέω αηδίες. Τα παιδιά το πίστευαν”.

Για το ότι ο συνάδελφός του, της Μόλντε, είπε πως φοβήθηκε: “Το πιο μεγάλο πλάνο του ματς, ήταν αυτό. Δηλαδή πως η ομάδα αυτή σε συνθήκες πίεσης δεν αντιδρά καλά. Εμείς επιλέξαμε αυτό το 15λεπτο να τους τρομάξουμε. Σε αυτό πετύχαμε αυτό που θέλαμε, αυτό που είχαμε σκεφτεί”.

 

 

 

To Top