ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντζαρτζίδης: “Ο Άρης ανεβαίνει level κι οι παίκτες γουστάρουν! Αυτά είναι τα έργα που γίνονται”

 Ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, μίλησε για την πορεία των έργων στην ομάδα, αλλά και το πώς θα παρουσιαστεί την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Αρχικά για τις εργασίες που γίνονται ανέφερε:

Έχουμε σηκώσει τα μανίκια εδώ και πάνω από ένα μήνα. Τελειώσαμε τα γραφεία, τελειώσαμε την μπουτίκ και τώρα δουλεύουμε στο Ρύσιο. Κάνουμε κάποιες διορθωτικές εργασίες στον περιβάλλοντα χρόνο του Ρυσίου.

Κάναμε νέους χώρους ιματισμού, νέους θαλάμους για τα ροφήματα των παιδιών και για τον πάγο.

Αποφασίσαμε ακόμη να κάνουμε μία επένδυση εξ ολοκλήρου για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Ξεκινάμε με την προμήθεια μίας κρυοσάουνας και θα δημιουργηθεί ένας χώρος στο Ρύσιο αποκλειστικά για την αποκατάσταση.

Βάλαμε προτεραιότητες. Κάναμε πρώτα γήπεδα, αποδυτήρια και ένα γυμναστήριο. Χρόνο με τον χρόνο θα κάνουμε επενδύσεις για τα υπόλοιπα κομμάτια.

Όλα φυσικά σε ισορροπία με το οικονομικό κομμάτι.

Για την κρυοσάουνα:

Eίναι ένα ακριβό κομμάτι αλλά είναι απαραίτητο. Το προτείναμε, ο πρόεδρος έδωσε το οκ και έγινε η αγορά. Θα πάρουμε και άλλα μηχανήματα, θα έχουμε και υδρομασάζ και πολλά άλλα.

Για την μπουτίκ του Άρη:

Η μπουτίκ θα ανοίξει από Δευτέρα. Με όλα τα νέα προϊόντα, για τις εμφανίσεις, για όλα.

Έχουμε κάνει ωραία πράγματα και θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι, με περισσότερα προϊόντα όπως ήθελε και ο κόσμος.

Για το ότι η νέα μπουτίκ του Άρη θα έχει “πινελιές” Ντόρτμουντ:

Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές την μπουτίκ της Ντόρτμουντ. ‘Έχουμε πάρει ιδέες, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά.

Για το ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει κάθε χρόνο να κάνει έργα βελτίωσης:

Το θέλω του Θόδωρου Καρυπίδη το έχει καταλάβει ο κόσμος. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές το τι πράγματα πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί το κλαμπ. Δεν θέλουμε να κάνουμε δέκα πράγματα στον χρόνο. Θέλουμε να κάνουμε όσα μπορούμε για να μην επηρεάζεται το τμήμα.

Πέρυσι κάναμε τον ηλεκτροφωτισμό, φέτος κάναμε τα γραφεία, κάνουμε εργασίες στα αποδυτήρια. Ειδικά για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.

Θα κάνουμε έναν χώρο ποδοβόλεϊ, έναν χώρο αποκατάστασης με άμμο.

Για το ban:

Δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά πράγματα γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Αλλά δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να αφήσει ο Καρυπίδης τον Άρη να πάθει ζημιά. Και τα διπλά να ήταν θα τα έδινε.

Για την στελέχωση:

Ήρθαν κάποια νέα άτομα στην ΠΑΕ, θα στελεχωθεί. Έχουμε προγραμματισμό, ξέρουμε τι χρειάζεται και το Ρύσιο, και το προπονητικό κέντρο.

Για το γήπεδο:

Είμαστε πανέτοιμοι. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την στιγμή που έγινε πέρυσι ο αναλυτικός έλεγχος από την ΟΥΕΦΑ δεν νομίζω να έρθει κάποιο κλιμάκιο φέτος.

Για την ανακατασκευή το γηπέδου:

Δεν ήταν απλά μία δήλωση, το δουλεύουμε. Πέμπτη και Παρασκευή θα πάμε να πάρουμε κάποιες πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μην έχουμε πρόβλημα.

Είναι πάρα πολλές οι μελέτες που πρέπει να γίνουν. Το δουλεύουμε εντατικά, το προχωράμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι γνωστό ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Ιδίως στο θέμα της έκδοσης αδειών. Οι άδειες που πρέπει να εκδοθούν είναι βιαστικές και δεν πρέπει να γίνουν πρόχειρα. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει γνωρίζουν το αντικείμενο και σύντομα θα ξεκινήσουν οι επί μέρους μελέτες.

Αν όλα πάνε καλά οι μελέτες, τα σχέδια κλπ θα πάρουν τουλάχιστον 12 μήνες. Αν πάνε καλά σε έναν περίπου χρόνο θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα.

Για το ότι η διοίκηση Καρυπίδη κάνει πράγματα που θα μείνουν:

Προσπαθούμε από την πρώτη χρονιά που ήρθαμε στον Άρη να αναβαθμίζουμε τα πάντα. Θέλει ο πρόεδρος να κάνει πράγματα για την ομάδα.

Για το ότι ήταν αρχηγός αποστολής στον αγώνα απέναντι στην Σάλκε:

Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Μία πολύ ωραία εμφάνιση στο φιλικό Οι εγκαταστάσεις ήταν άψογη, η εξυπηρέτηση με την Σάλκε ήταν πάρα πολύ καλή. Υπήρχε και το ιστορικό με τον Άγγελο Χαριστέα και βοήθησε και αυτό.

Για την ομάδα συνολικά:

Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα, δουλεύει πολύ καλύτερα και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Είναι μία ομάδα οικογένεια. Πρώτη φορά είδα την ομάδα δύο 24ωρα. Όλα τα παιδιά με τον κόουτς, με το τιμ είναι μία οικογένεια.

Αν άκουγες παιδιά που είναι 2-3 μέρες στην ομάδα θα νόμιζες ότι ήταν εδώ χρόνια.

Ενώ για τις αντιδράσεις των παικτών ανέφερε:

Βλέπουν οι παίκτες ότι τους δίνεις παροχές, ότι κάνεις επενδύσεις και… γουστάρουν. Βλέπουν ότι ανεβαίνουμε level, αυτός είναι ο στόχος μας.

To Top