ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παντζιαράς: «Φέτος είναι η χρονιά του Άρη»

 Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της γυναικείας ομάδας Γιώργος Παντζιαράς μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας για την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Yellow Radio 92,8

Αρχικά ανέφερε:

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε τις αδυναμίες της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., ξέραμε τις δικές μας δυνατότητες, παίξαμε με πίστη και θέληση και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν αποτυχία.

Στην γυναικεία ομάδα του Άρη έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια, έχει γίνει ένας σωστός προγραμματισμός, και οι καρποί θα έρθουν.

Για την νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ.:

Νίκη πρωτιάς, και θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθερά στην πρώτη θέση.

Για το πως μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα την πίεση της κορυφής:

Δεν μας ζαλίζει η κορυφή, την θέλαμε και την θέλουμε

Ήδη αυτήν την νίκη την αφήσαμε στην άκρη, από σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί θα έχουμε αντιπάλους που θα παίζουν με τους πρωτοπόρους.

Για την συνέχεια:

Αγωνιζόμαστε την επόμενη Κυριακή με τον Ο.Φ.Η., πιστεύω ότι και πάλι θα έχουμε νίκες και σε άνδρες και σε γυναίκες.

Για την ανδρική ομάδα:

Αν ο Άρης συνεχίσει να αγωνίζεται όπως στα προηγούμενα 6 παιχνίδια νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, το καλοκαίρι μπήκαν οι βάσεις, έγινε ένας σωστός προγραμματισμός και θεωρώ ότι η έλευση του κ.Μυροφορίδη και του κ.Σπανού, θα φέρουν τα αποτελέσματα που ο κόσμος του Άρη έχει να ζήσει κάποια χρόνια, φέτος είναι η χρονιά του Άρη.

To Top