ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαγεωργίου: “Ο Άρης δεν υπέγραψε για τα τηλεοπτικά, πήγαμε με προτάσεις στον ΕΣΑΚΕ”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε με αφορμή την παρουσία του στην χθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, στο θέμα των τηλεοπτικών, αλλά και την συνάντηση του με τον Νίκο Γκάλη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τη συνέλευση κάτω στην Αθήνα:

Χθες ήμουν στην Αθήνα με τον κ. Γουλιέλμο. Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κατέβω γιατί ήταν μία έκτακτη γενική συνέλευση. Χρειαζόταν να είναι οι πρόεδροι παρόντες. Μέχρι τώρα εκπροσωπούσε τον Άρη ο Γιώργος Σιγάλας, γιατί ως κάτοικος Αθηνών ήταν πιο εύκολο να πηγαίνει στις συνελεύσεις του ΕΣΑΚΕ. Οπότε είχαμε καλυφθεί μέχρι τώρα. Η παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου ήταν απαραίτητη καθώς και με τις γνώσεις του γύρω από τα νομικά βοήθησε πολύ. Έκανε μεγάλη εντύπωση η δυναμική του Άρη στη συνέλευση.

-Για τον ΕΣΑΚΕ,  τις τροποποιήσεις και τη θέση του Άρη:

Ο λόγος της παρουσίας των προέδρων των ΚΑΕ ήταν η τροποποίηση του καταστατικού της ΚΑΕ, ο Άρης σαν ομάδα ή μάλλον σαν ΚΑΕ είναι ο μοναδικός που έχει συγκεντρωμένες απόψεις. Ήμασταν έτοιμοι με συγκεντρωμένες προτάσεις για το κάθε θέμα που έπρεπε να εξεταστεί στην συνέλευση.

-Για την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα:

Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υπογράψει για τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ. Πρέπει να εξετάσουμε πρώτα την κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκα “επιθέσεις” φιλίας αλλά πρέπει να εξετάσουμε ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας πρώτα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

-Για την εμπειρία του στον αθλητισμό:

Όταν ο Άρης μεγαλουργούσε  στα μεγάλα παιχνίδια είχαμε βάλει αγώνες επιδείξεις. Θεωρώ ότι είμαι από τους πρωτοπόρους του ειδικού αθλητισμού. Το  1994 ιδρύθηκε ο πρώτος σύλλογος, που ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, το 1997 ο Π.Α.Ο.Κ και το 2003 ιδρύθηκε ο Άρης. Η δική μου παρέμβαση ήταν καθοριστική στο να έχει ο Άρης ειδική ομάδα.

-Για το πως το βίωσε:

Ήταν ο 20ος τελικός και πρώτη φορά που έγινε αγώνας στο Αλεξάνδρειο. Θεωρώ ότι η παρουσία μου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αναθέσει η ομοσπονδία την διοργάνωση στην ΚΑΕ. Φροντίσαμε να υπάρχουν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως η αιμοδοσία της ΚΑΕ.

-Για τη συνάντηση με τον Νίκο Γκάλη:

Το χάρηκα με την καρδιά μου. Είπαμε πάρα πολλά πράγματα. Θυμηθήκαμε παλιές μεγάλες στιγμές. Πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια σαν αστραπή. Εκείνο που χαίρομαι είναι ότι η σχέση που έχω με το Νίκο είναι σημαντική. Φαίνεται πως ο αθλητισμός σφυρηλατεί φιλίες χρόνων.

-Για το αν θα έχουμε τον Γκάλη κοντά στην ομάδα κάποτε:

Η άριστη σχέση αποτελεί μια εγγύηση. Είναι τεράστιο κεφάλαιο και πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Άρη. Είναι ένα κεφάλαιο τεράστιο και υπάρχουν θετικές σκέψεις και από τις δύο πλευρές. Νομίζω ότι τώρα είναι μια χρυσή ευκαιρία τώρα που βρίσκομαι και εγώ στα διοικητικά. Το κλίμα τουλάχιστον σε διαπροσωπικές σχέσεις είναι εξαιρετικό αυτή τη στιγμή

-Για την ομάδα τώρα:

Ίσως χρειαστεί μια  άλλη ραδιοφωνική συνάντηση για να το συζητήσουμε. Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη ανακοινώσιμη προς το παρόν. Τα οικονομικά είναι δύσκολα στην Ελλάδα αλλά υπάρχει τμήμα μάρκετινγκ στην ομάδα που τρέχει το θέμα αυτό. Ο προγραμματισμός ήταν για τον Δεκέμβριο, αλλά στην πράξη μπορεί να πέσουμε και έξω.

To Top